Moja košarica (0)

Telefon
+385916666617
E-mail
nushamattan@gmail.com
Lokacija

Lovrinačka 13

21000 Split, Hrvatska

Parfemi s pričom
·

Parfemi s pričom

·

Ljubav je oduvijek bila ono što nas pokreće. Mnoge velike ljubavne priče dobile su svoje epiloge i ekranizirane verzije, a neke od njih našle su se i u bočicama parfema. Jedna od njih je i priča domaćeg brend parfema inspiriranih mirisima Imotske krajine za koje ste zasigurno već i čuli, a radi se o Nushi i Mattanu. 

Nakon godinu dana uspješnog postojanja na tržištu te velikog uspjeha i odaziva u javnosti, pred blagdane je izašao i novi ženski miris - Nusha Gold, prvotna limitirana kolekcija koja će se uskoro moći pronaći i za stalno. 

I ovoga puta iz radionice Nushe i Mattana, izašao je jedan novi i moderan spot koji slavi ljubav dvoje mladih ljudih koji unatoč žurbi i obavezama svakodnevnog života, pronalaze vremena za svoju ljubav. Kroz priču o užurbanosti i kašnjenju, proteže se nova mirisna priča koja predstavlja aktualni parfem Nushu Gold, i starog, ali dobrog Mattana.

Ovoga puta u glavnim ulogama našli su se potpuno nova lica. Mattana je utjelovio perspektivni košarkaš KK Splita te odnedavno i član hrvatske košarkaške reprezentacije, Toni Perković, koji se odlučio okušati u ulozi modernog Mattana koji nakon treninga juri svojoj djevojci kako bi je razveselio za Valentinovo.

 

Nusha je ovoga puta poznatI model i bivša missica Dora Vukušić, kojoj kamere i spotovi nisu strana stvar. Dora je već odavno prisutna na sceni, u modnim kampanjama i revijama te je utjelovila Nushu koja svoga Mattana čeka zabrinuto i misli se je li zaboravio na njihov sastanak. 

Fokus spota odvija se na poznatim imotskim skalinima, gdje je njihov susret zakazan, a Mattan od jurnjave kako bi stigao na spoj zaboravi ponijeti bukett i parfem. Nakon što mu Nusha pokaže poklon, vraća se do auta i svojoj Nushi donosi cvijeće i parfem, a ona njemu također poklanja parfem. 

Parfem Nusha Gold posvećen je mladim i uspješnim ženama koje su pune elana i pozitivne energije te je izuzetno postojan i primijetan. Elegantna zavodljivost Nushe Gold slavi žensku ljepotu dok je fokus na snazi žena općenito. 

- Ovoga puta u nazivu smo dodali i riječ "gold" ili u prijevodu zlato što daje poseban pečat ovom parfemu jer je žena zlato sama po sebi., kaže autorica parfema, Višnja Žužul. 

Muziku u spotu potpisuje imotski bend Get Vintage i njihova obrada poznate pjesme “El Cumbanchero”. Za kameru i montažu  zaduženi su Dean Bubić i Marin Gabelica, dok je haljina na Nushi kreacija dizajnerice Ivone Glavaš.  

Parfemi su dostupni na web shopu nushamattan.hr te Instagram ili Facebook profilima kao i pojedinim prodajnim mjestima. 

U Splitu su to ljekarna Gabelica, (Osječka 8) te Victa parfumerija u zgradi Belvedere te na Mejašima u trafici "Didovo zlato".