Moja košarica (0)

Telefon
+385916666617
E-mail
nushamattan@gmail.com
Lokacija

Lovrinačka 13

21000 Split, Hrvatska

Naša priča

Parfemi Nusha i Mattan neobična su i nesvakidašnja mirisna priča koja je nastala iz ljubavi prema rodnom kraju. Imena parfema inspririrana su poznatim hrvatskim romanom i serijom “Prosjaci i sinovi”, a zato su i dobili imena kultnog para Nuše i Matana. Priča je to o “tvrdoj” imotskoj ljubavi, pomalo i surovoj izvana, no u suštini tog imotskog krša, prožetoj emocijama i toplinom. 

Autorica parfema, Višnja Žužul, ljubav prema rodnom kraju i njegovoj prirodi odlučila je pretočiti u bočice parfema koje u sebi kriju mirise Imotskog, a uz to nose nazive likova koje obožavaju Imoćani, ali i šira populacija.

Ključ parfema je što su domaći proizvod koji iza sebe ima imotsku, hrvatsku priču koja je oduševila veliki broj ljudi. Tako već sada parfemi mirišu širom Lijepe Naše, ali i van njezinih granica. 

Kutijice parfema također su inspirirane likovima Nuše i Matana te kada se spoje njih dvoje čine jednu cjelinu te se odmah vidi kako ovaj parfem iza sebe ima priču. 

Zato uživajte u ovim posebnim mirisima s pričom jer što je ljepše nego kada miris koji svakodnevno možete nositi i pokloniti dragoj osobi podsjeća na mjesto odakle dolazite, a to su parfemi Nusha i Mattan.